Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Voor Bijzondere Logistiek moet u echt bij I&L Logistiek zijn

 

Voor bijzondere logistieke vraagstukken kunt u altijd terecht bij I&L Logistiek. Wij zijn al werkzaam in de logistiek sinds 1995. Ons specialisme is bijzondere logistiek, zoals sneltransport en diepvriestransport. Ook het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en medicijnen is bij I&L Logistiek in goede handen.

Vriestransport

Bij I&L Logistiek kunt u terecht voor bijzondere logistiek. Zo verzorgen wij geconditioneerd transport volgens HACCP normen. Wij kunnen uw goederen conditioneren van +30°C tot -30°C. Met ons verregaande HACCP voedsel-veiligheidssysteem is de veiligheid en traceerbaarheid van uw zending bij ons altijd gewaarborgd. Alle wagens van I&L Logistiek zijn voorzien van een track & trace systemen en temperatuursensoren. Daardoor houdt u als klant van I&L Logistiek te allen tijde zicht op de conditie van uw vriestransport.

Andere bijzondere logistiek

I&L Logistiek verzorgt niet alleen diepvriestransport, maar ook andere bijzondere logistieke oplossingen. Zo voldoen wij aan de bijzonder strenge condities voor het vervoer van farmaceutische producten of ADR goederen. Ook als het transport echt haast heeft, bent u bij I&L Logistiek aan het juiste adres. Met maar liefst 21 vestigingen verspreid over het land zijn we gegarandeerd binnen één uur op de laadlocatie.

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.