Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Stadsdistributie
Binnenstadservice+ Tilburg


I&L Logistiek en Stockwise Self Storage hebben hun specialismen gebundeld en geven samen uitvoering aan het stadsdistributieconcept van Binnenstadservice Nederland.

Binnenstadservice Tilburg werkt met abonnementen, waarbij ook restmateriaal zoals papier, karton, plastic, kleerhangers e.d. retour kan worden genomen. De verwerking van dit restmateriaal wordt verzorgd door de Van Gansewinkel groep.

Binnenstadservice beoogt met dit concept het aantal vervoersbewegingen in de binnenstad middels de gecombineerde afleveringen drastisch terug te brengen. In combinatie met de milieuvriendelijke voertuigen wordt zo een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en omgekeerd aan een verbetering van het leef- en winkelklimaat in de binnenstad.

Voor meer informatie: http://www.binnenstadservice.nl/

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.