Food

Specialist in voedselveilig transport

Wij leveren transportdiensten aan klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Tijdigheid, kwaliteit en voedselveiligheid staan daarbij steeds centraal.

Voedselveiligheid bij transport, opslag en distributie is het belangrijkste aspect in deze branche. Dat hangt mede af van aspecten als reiniging en ontsmetting, controle van temperatuur, persoonlijke hygiƫne van de chauffeur en de tracking en tracing van de fysieke producten. Ze vormen het kader waarin wij onze activiteiten uitvoeren. En daarin gaan we steeds verder, want als professional willen we dat onze diensten nauw aansluiten op uw eigen bedrijfsvoering zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

I&L Logistiek is (bijna!) gecertificeerd volgens FSSC22000, een wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. De standaard is goedgekeurd door het GFSI, het Global Food Safety Initiative, een samenwerkingsverband die onder andere voedselveiligheidsnormen vaststelt.

Foodtransport stelt een aantal specifieke eisen aan de producten.Zo dienen de producten goed verpakt en vrij van geur- en smaakoverdracht te zijn. De ladingdrager moet voldoende in staat zijn om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. En natuurlijk moeten de producten op de juiste temperatuur geladen worden.

Onze klanten zijn bijvoorbeeld productiebedrijven, groothandels, vleesverwerkers, rokerijen, bakkerijen, supermarktketens, fruitbedrijven. Maar ook bedrijven die zich bezighouden met marketing, product-activators en reclamebureaus behoren tot onze klantgroep.

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.