Food

Fresh and Frozen logistics

Logistiek, transport, opslag en distributie aan opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie. Tijdigheid, kwaliteit en voedselveiligheid staan daarbij steeds centraal.

Voedselveiligheid bij transport, opslag en distributie is het belangrijkste aspect in deze branche. Dat hangt mede af van aspecten als reiniging en ontsmetting, controle van temperatuur, persoonlijke hygiëne van de chauffeur en de tracking en tracing van de fysieke producten. Ze vormen het kader waarin wij onze activiteiten uitvoeren. En daarin gaan we steeds verder, want als professional willen we dat onze diensten nauw aansluiten op uw eigen bedrijfsvoering zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Foodtransport stelt een aantal specifieke eisen aan de producten.Zo dienen de producten goed verpakt en vrij van geur- en smaakoverdracht te zijn. De ladingdrager moet voldoende in staat zijn om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. En natuurlijk moeten de producten op de juiste temperatuur geladen worden. I&L Logistiek hanteert de strengste normen voor voedselveiligheid, waaronder de haccp-richtlijnen. 

Onze klanten zijn onder andere productiebedrijven, groothandels, vleesverwerkers, rokerijen, bakkerijen, supermarktketens, fruitbedrijven. Maar ook bedrijven die zich bezighouden met marketing, product-activators en reclamebureaus behoren tot onze klantgroep.

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.