Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

De professionals in Food Logistics

I&L Logistiek levert Food Logistics. Sinds 1995 zijn wij de logistieke partij die maatwerk toevoegt aan een breed scala aan diensten omtrent geconditioneerde logsitiek. Wij hebben de juiste middelen in huis voor het opslaan, vervoeren en het bieden van extra services omtrent voedingsmiddelen. Door de gehele organisatie is een hoogwaardig HACCP-systeem geïmplementeerd en koel- en vriestransport is mogelijk voor temperaturen van +30°C tot -30°C. Uw uitdagingen zijn onze dagelijkse praktijk. Samen met u geven we vorm aan uw logistieke keten rondom levensmiddelen. 

Voedseltransport onder de juiste voorwaarden

Goede food logistics staat of valt niet alleen bij een modern en uitgebreid wagenpark. Ook een flexibele instelling van ons en onze medewerkers is van groot belang. I&L Logistiek bevindt zich door heel het land en kan binnen één uur iemand bij u op de stoep hebben staan die uw goederen komt afhalen. Onze nadruk ligt daarbij op een persoonlijke aflevering van uw goederen. Onze chauffeur is immers nog een van de weinige gezichten die uw klanten ziet. En dan is het fijn als de logistieke dienstverlener daar oog voor heeft en begrijpt waarom dat van zo'n groot belang is. We zorgen voor een optimale belading tijdens uw (vries)transport, waardoor u niet alleen tijd, maar ook kosten bespaart op food logistics. 

Van bulk tot stuks-zendingen naar uw klant

Wij ontvangen uw bulk-goederen in ons moderne warehouse in Tilburg. Geavanceerde planningstools maken van uw orders efficiente distributieroutes. We slaan op, we orderpicken, waarna onze ervaren chauffeurs op pad gaan om uw klanten te voorzien van uw goederen. Een geautmatiseerde omgeving zorgt ervoor dat uw klanten op tijd weten wanneer de zending wordt geleverd. We leveren een uitgebreid totaalconcept waarbinnen maatwerk leidend blijft. Zo verliezen we uw wensen niet uit het oog!

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.