Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Foodservice, maar dan volgens uw wensen | I&L Logistiek

I&L Logistiek levert hoogwaardige foodservices waarbinnen maatwerk mogelijk blijft. En dat is bijzonder. Wij leveren onder meer aan horeca, scholen en instellingen, maar ook aan consumenten. Daarbij is het cruciaal dat de productcondities steeds in optima forma blijven. Ons warehouse en ons wagenpark is uitgevoerd met hoogwaardige temperatuurbewaking om uw producten in optimale conditie te houden. 

Wat we u bieden

I&L Logistiek is een ervaren en modern bedrijf. Al onze foodservice voertuigen zijn uitgerust met temperatuursensoren en een modern track & trace systeem. Gekoeld transport is mogelijk voor temperaturen van +30°C tot -30°C en in de organisatie is een verregaand HACCP-systeem geïmplementeerd. We hebben alles in huis om de foodservice zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Door onze flexibele organisatie zijn we tevens in staat binnen een uur of bijna alle locaties in Nederland te laden en op een ander adres te lossen. Men kiest voor foodservice van I&L Logistiek omdat:

Hoogwaardige foodservice

Kwaliteit is van groot belang met betrekking tot onze foodservice. We doen dan ook onze uiterste best uw transport in goede banen te leiden en optimale service te verlenen. We kunnen door middel van eerdergenoemde track & trace systemen en temperatuursensoren gemakkelijk toezicht houden en bieden u als klant ook de mogelijkheid gegevens in te zien. Samen houden we de kwaliteit van onze foodservice hoog.   

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.