Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Kwaliteit
Deugdelijk van A t/m Z

I&L Logistiek is zich bewust van het kwaliteitsniveau op de transportmarkt. Om continu de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen bewaken is de organisatie systematisch doch flexibel ingericht. Zo blijven de wensen van de klant centraal staan, maar kan kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd worden. Binnen haar organisatie voert I&L Logistiek daarom vele processen die de kwaliteit bewaken. Veel van deze processen zijn dan ook erkend door verschillende onafhankelijke organisaties. 

Een deel van ons wagenpark rijdt op alternatieve brandstoffen, zoals aardgas. Hierdoor dragen we bij aan een beperking van onze CO2-uitstoot. Al onze vrachtwagens voldoen aan de EURO-5 en sommigen zelfs al aan de EURO-6 norm. Door een optimale planning proberen we het aantal 'lege kilometers' verder te reduceren. Dat wij milieubewust opereren, blijkt niet alleen uit ons wagenpark. In 2010 bouwden we een nieuw bedrijfspand waarin ons hoofdkantoor gevestigd is. Bij de ervan bouw zijn verregaande maatregelen getroffen uit duurzaamheidsoogpunt.

I&L Logistiek is gecertificeerd voor:
- De hygienecode transport, opslag en distributie (laatste versie)
- Het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland 2014
  
 I&L Logistiek | HACCP

Keurmerk transport & logistiek

 

 

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.