Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

I&L Logistiek | I&L Koelkoerier
Uw zending gekoeld of diepgevroren aan huis


I&L Logistiek levert koel- en diepvriestransport. Het leveren aan consumenten is daarbij een uitdaging. Onze routes zijn erg complex doordat wij relatief veel kilometers moeten rijden om uw goederen bij u af te leveren. Het transport van koel- en diepvriestransport is daarom niet te vergelijken met een pakketdienst zoals TNT, GLS of DPD. Hoewel wij ons uiterste best doen om op tijd te leveren, is het niet altijd mogelijk om precies op de opgegeven voorkeurstijden af te leveren. Bovendien is het natuurlijk van uiterst belang dat uw zending in goede conditie bij u aankomt. Koel- en diepvriestransport is daardoor ook nog eens erg kostbaar.

Wij hebben met onze klanten strikte afspraken gemaakt over de aflevertermijnen en het serviceniveau. Heeft u daarover vragen? Wij staan u graag te woord!


Niet-thuis-briefje?

Heeft u een niet-thuis briefje ontvangen? Indien wij de zending niet bij uw buren hebben kunnen afgeven, zullen wij een nieuwe afleverpoging inplannen. Neem daarvoor contact met ons op via netwerk@il-logistiek.nl Onze servicedesk is geopend op werkdagen (ma-vr) van 08:00 tot 18:00. Voor inhoudelijke vragen over uw levering verwijzen wij naar uw leverancier.


Tevreden?
Wij zijn altijd geinteresseerd in uw afleverervaring. Heeft u een klacht? Of bent u juist erg tevreden? Wij horen het graag. Uw verhaal vormt in de input voor onze verbetercyclus. Mail ons uw verhaal.

   Klik hier om terug te gaan naar de Homepage.

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.