Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Het laatste nieuws

 

I&L Logistiek stapt per januari over naar de webfleet-oplossing van TomTom Telematics. Alle voertuigen worden voorzien van een TomTom-device. Door de overstap naar TomTom komen een aantal wensen samen: traceerbaarheid van de voertuigen, realtime file-informatie direct voor de chauffeur inzichtelijk, up-to-date navigatiekaarten in het voertuig, één mobiele device waarop ook de mobiele App van FreightLive op draait, het monitoren van rijgedrag van individuele chauffeurs, analyse van brandstofverbruik per auto en per chauffeur en er ontstaat een nieuw communicatiekanaal met de chauffeur. Al deze opties leveren middels uitgebreide rapportagemogelijkheden cruciale managementinformatie op.

Om de temperatuurlogging te borgen kiest I&L Logistiek voor de oplossing van Gullimex. De laadruimtes worden voorzien van dubbele temperatuursensoren die hun data leveren in de TempWeb-omgeving. De datastroom vanuit het voertuig komt samen in de koppeling tussen de TomTom-module in het voertuig en het TMS. Bij overschrijdingen van de ingestelde temperatuurlimieten ontvangen planners een alarm en kan er preventief worden ingegrepen bij calamiteiten. De alarmeringen worden teruggekoppeld in het TMS, daarmee worden ze een integraal onderdeel van de planning. De chauffeur ziet volcontinue de werkelijke temperatuurwaarden op zijn TomTom-device. Gullimex biedt daarmee de ultieme oplossing voor temperatuurbewaking tijdens geconditioneerd transport. De temperatuursensoren worden jaarlijks geijkt, daarmee voldoen ze aan de strenge eisen vanuit kwaliteitshandboeken. 

Van de Zaag bedrijfswageninrichtingen uit Numansdorp zal de TomTom-modules in de wagens eind januari 2017 opleveren. 
I&L Logistiek | Van de Zaag

I&L Logistiek | TomTom Telematics

I&L Logistiek | TomTom Telematics

I&L Logistiek | Gullimex

Nieuws

I&L Logistiek stapt per januari over naar de webfleet-oplossing van TomTom Telematics. Alle voer...
Voor derde jaar op rij geeft I&L Logistiek uitvoering van de distributie van EU Schoolfruit.&nbs...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.