Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Het laatste nieuws

 

I&L Logistiek | Technische Unie

Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste eigen route willen rijden. Vaste werktijden, vaste route, vaste auto, vaste klanten. Technische Unie levert aan de professionele markt van technische installateurs werkzaam in woningbouw, utliteit en industrie. Er rijden dagelijks ruim 250 vrachtwagens van de Technische Unie om goederen direct bij de klant af te leveren. 

Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan? En vind jij het leuk om einde van de dag terug te blikken op tientallen tevreden klanten? En heb jij het in je om jouw route tot een succes te maken? 

Bekijk hier de vacature, of neem direct contact met ons op.

I&L Logistiek | Technische Unie

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.