Nieuwe vestiging Utrecht

18/01/2018

In januari 2018 heeft I&L Logistiek de samenwerking geïntensiveerd met een van haar partners, namelijk Stikvoort Koeriers te Utrecht. Al jarenlang werd er veelvuldig samengewerkt, waarbij de hub in Groenekan een toegevoegde waarde bleek voor opdrachten waarbij tijdkritische componenten van cruciaal belang zijn voor een goede uitvoering. 

Door ook het fysieke wagenpark van I&L Logistiek uit te breiden in het Utrechtse betekent het voor klanten dat zij geen verschil ervaren tussen de koerier van Stikvoort of van I&L Logistiek. Bovendien zijn de bijzondere elementen van het voertuig ook in Utrecht geborgd. Door de voertuigen integraal aan te sluiten op de Control Tower van I&L Logistiek is ook de geautomatiseerde kwaliteitsbewaking in de uitvoering geborgd. En door een beter inzicht in de koeriersbewegingen van deze voertuigen is een nog efficiëntere planning haalbaar. 

In de komende jaren zullen Stikvoort en I&L Logistiek de banden nog verder aanhalen, waarbij zij samen zorgen voor een totale ontzorging van klanten in de omgeving Utrecht. 

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.