Nieuwe trailer

24/3/2023

I&L Logistiek heeft een nieuwe koel-vriesoplegger in bedrijf genomen. De wagen rijdt 7 dagen per week door héél Nederland voor een vaste opdrachtgever. De firma Carrosserie Elenbaas uit Poortvliet leverde een Lambaret carrosserie met extra dikke wanden t.b.v. maximale isolatiewaarden. Met behulp van een scheidingswand kan de chauffeur het te koelen compartiment verkleinen waardoor er minder energie en brandstof nodig is om de goederen van de opdrachtgevers op de juiste temperatuur te houden. De wagen is verder voorzien van alle mogelijke opties, zoals meeklappende achterlichtunits waarmee aanrijdschade tegen het dock wordt voorkomen, een extra rij werk- en veiligheidslichten aan de top van de achterzijde van de trailer voor beter zicht, automatische vetsmering rondom en City-assist, waarmee fietsers in de dode hoek worden opgemerkt. 

De koelinstallatie is geleverd door Carrier Transicold. De nieuwe HE-19 City machine is de perfecte keuze voor stille, fijnmazige distributie in binnenstedelijk gebied. De trailer is PIEK-gecertificeerd en is daarom uitgerust met een extra stille vloer, stootpanelen en een ladklep die voorzien is van een coating waardoor rolcontainers minder rammelen tijdens het laden en lossen. 

Wist je dat er ook een oplegger beschikbaar is voor ad-hoc koeriersopdrachten? Neem direct contact op met planning om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.