Waarom I&L Logistiek?

Elke zending is bijzonder.
Sinds 1995 de professional in Bijzondere Logistiek.

Goed in bijzonder
Omdat bijzonder de norm is, hebben we ook voor uw transport de best passende oplossing. Wij passen ons aan bij wisselende omstandigheden.

100% landelijke dekking
Totale ontzorging voor al uw koeriers die u nu individueel aanstuurt. Eén aanspreekpunt voor al uw bijzondere logistiek in heel Nederland en daar buiten.

Beter, en voordeliger
Door een slimme organisatie van de beschikbare capaciteit binnen en buiten ons bedrijf, zorgen we voor een betere dienstverlening tegen een lager tarief.

Vakkundig
Zorgvuldig geselecteerde en opgeleide chauffeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Hoogopgeleide planners met oog voor het geheel. Kennis van actuele regelgeving.

Zorgvuldig
Chauffeurs met aandacht voor details. Planners die het proces bewaken. En een Control Tower die specifieke transportcondities automatisch bewaakt.

Veilig
Bewaakte opslag van uw goederen. Courante voertuigen met extra mogelijkheden tot ladingborging. Actieve monitoring van rijgedrag van chauffeurs.

Slim en duurzaam
Leeg van A naar B is niet meer van deze tijd. Efficient, slim gebruik van mens en middelen. Het nieuwe koerieren anno 2018.

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.