Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Perfecte uitvoering project- en marketing logistiek

 

I&L Logistiek is een koerier die u de hele project- en marketing logistiek uit handen kan nemen. Heeft uw marketingteam spannende nieuwe ideeën, maar bij de logistieke uitvoering stuit u op problemen? I&L Logistiek geeft handen en voeten aan de plannen. Wij lossen de logistieke problemen rondom distributieprojecten op en maken uw marketingproject logistiek tot een succes.

Project- en marketing logistiek

Uw marketingproject valt of staat met een goede logistieke uitvoering: een hoge dekkingsgraad tegen zo laag mogelijke kosten. Als er iemand is die uw marketingproject tot een succes kan maken, dan is het I&L Logistiek. Wij hebben ruime ervaring met de aansturing en coördinatie van koeriersdiensten voor verschillende klanten. We hebben maar liefst 21 vestigingen verspreid over het land. We zijn dus altijd binnen 1 uur op het laadpunt, waar in Nederland dat ook mag zijn.

Onze werkwijze

We denken met u mee vanaf de ideefase tot aan de projectplanning. Alleen zo krijgt het uiteindelijke transport de aandacht die nodig is om het hele marketingproject tot een succes te maken. En alleen zo houdt u de kosten voor project logistiek laag.

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.