Verberg deze melding
Om u beter van dienst te zijn maakt il-logistiek.nl gebruik van cookies.
Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Al 22 jaar
Dé Koerier in Tilburg

I&L Logistiek is al 22 jaar dé koerier in Tilburg. We leveren beter kwaliteit tegen een lagere prijs. 

Met een wagenpark van inmiddels vijtfig voertuigen rijden we dagelijks door héél Nederland. Daarmee bieden we altijd een efficiente manier om uw goederen efficiënt te vervoeren. 

Leversnelheid bepaalt de dienst en het tarief
Met non-stop delivery leveren we uw producten zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zelf door heel Europa. Snel, voordelig en met zorg voor uw producten en uw klanten. Heeft het wat minder haast, maar wilt u wel dezelfde dag leveren? Ook Sameday delivery is mogelijk. Dagelijks zijn wij actief door héél Nederland. We combineren zendingen die veel haast hebben met zendingen die er juist wat langer over mogen doen. Daarbij borgen wij dat de zending op het juiste moment op de juiste plaats is. We plannen uw goederen efficient in en u bent verzekerd van het laagste tarief. Maar wel met onze hoge kwaliteit. 

Thuis in elke bijzondere markt: non-food, food & medical
We vervoeren producten onder specifeke vervoerscondities en borgen daarbij de eisen die door u of de ontvanger worden gesteld. In de sector food vervoeren wij ingredienten, halffabricaten en eindproducten op temperaturen tussen de -30 en +30 graden. In de medische sector vervoeren wij niet alleen farmaceutische producten zoals medicijnen, maar ook hoogwaardige medische apparatuur. Maar ook voor non-food hebben we passende oplossingen waarbij we nét even wat meer aandacht geven aan de levering dan normaal. 

Kortom: betere service, tegen een lagere prijs. 

Wilt u meer informatie? We zijn u graag van dienst. 

Lees hier ook verder over onze ijsjes-actie in Tilburg!
Wilt u 10% korting claimen? Klik dan hier!


Download flyer

Nieuws

Simacan Control Tower voor I&L Logistiek I&L Logistiek gaat als MKB-vervoerder zelfstandig ...
Wij zijn op zoek naar goede distributiechauffeurs die voor onze klant Technische Unie een vaste ei...

Onze belangrijkste diensten

I&L SNELTRANSPORT

Nationaal en internationaal sneltransport. Hoogwaardige dienstverlening, 24-uurs bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit. High-Service Dedicated. Binnen één uur in héél Nederland op locatie.

I&L KOELKOERIER

Dé koelkoerier voor koeltransport door héél Nederland. Binnen één uur op locatie. Geheel volgens HACCP geconditioneerd, van +30°C tot -30°C. Al koelkoerier sinds 1995! 

DISTRIBUTIENETWERK

24u / 48u / 5 werkdagen koel-, vries- en standaard distributie door Nederland en Belgie. Fijnmazig, kleinschalig. Van krat tot halve pallet. Vaste tarieven. B2B en B2C. Ook projectlogistiek.

LANDELIJKE COÍRDINATIE

Maakt u gebruik van verschillende koeriers door het land? I&L Logistiek voert de regie over al deze koeriers. Eén aanspreekpunt voor al uw koeriersdiensten. Ook geconditioneerd met I&L Koelkoerier.