Nieuw telefonieplatform

29/10/2021

Vanaf 1 november maakt I&L Logistiek gebruik van een nieuw telefonieplatform. Door midddel van een keuzemenu en een uitgebreid nummerplan stroomlijnen we inkomend telefoonverkeer beter en zullen wij u sneller te woord staan. Met het nieuwe platform koppelen we vaste en mobiele telefonie aan elkaar en maken we onze telefonische bereikbaarheid weer helemaal up-to-date en toekomstbestendig. 

Het algemene telefoonnummer 088-2223901 is voorzien van een snel keuzemenu waardoor we ervoor zorgen dat u meteen bij de juiste afdeling terechtkomt. Vanzelfsprekend blijven we voor vaste opdrachtgevers direct bereikbaar, buiten ons keuzemenu. Wel zo prettig, want niemand houdt van onnodig wachten. Onze interne telefonie met chauffeurs schermen we af zodat we optimaal bereikbaar blijven voor opdrachtgevers, voor hen implementeren we een uitgebreid online communicatiekanaal met onder andere Whatsapp. 

In het geval van geen gehoor tijdens de migratie zijn wij bereikbaar op 06-34920560. Wij doen er alles aan om dat te voorkomen. Vanzelfsprekend blijven wij wel per mail bereikbaar en zullen onze web portalen bereikbaar zijn. 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Klik hier voor onze contactpagina

Workspare portal3

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.