OTM-koppeling live

26/12/2017

I&L Logistiek kiest voor gestandaardiseerde interfacing. De eerste koppeling volgens OTM is onlangs live gegaan en voedt vanuit het Transport Management Systeem de Control Tower van Simacan. De Control Tower zorgt voor een geautomatiseerde controle van rittijden en -temperaturen waardoor planners al vroeg kunnen constateren welke afwijkingen er later op de dag gaan ontstaan. Een enorme kwaliteitsstap waarvan klanten direct profiteren.

Door te werken met een gestandaardiseerde koppeling ontstaan er eindeloze mogelijkheden om te interfacen zonder dat het wiel steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. In samenwerking met TANS, leverancier van het TALIS-TMS, en Simacan, leverancier van de Control Tower en bedenker van het Open Trip Model, is medio februari de koppeling live gegaan. 

De keuze voor het Open Trip Model was vanzelfsprekend toen het model ondergebracht werd bij de Stichting Uniforme Transport Code.

''OpenTripModel is a simple, free, lightweight and easy-to-use data model, used to exchange real-time logistic trip data on the web''

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.