Corona Preventieprotocol

Met gezond verstand samen tegen Corona

I&L Logistiek hanteert een Corona Preventieprotocol. Het doel van dit procotol is om handbatten en richtlijnen te geven ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. En in het geval van constatering van symptomen een dwingende werkwijze op te leggen. Veiligheid van medewerkers, klanten en leveranciers staat steeds voorop.

I&L Logistiek heeft een intern crisisteam opgericht die periodiek overleg voert over de stand van zaken in de organisatie ten aanzien van het Coronavirus. Het CCT bestaat uit alle leden van het managementteam, waardoor alle afdelingen in de organisatie zijn vertegenwoordigd.

Steeds zijn de adviezen en richtlijnen van het RIVM leidend. Als enige juiste bron wordt steeds verwezen naar de website van het RIVM.

Het is verplicht om mondkapjes te dragen bij verplaatsingen binnen het bedrijfspand en bij het betreden en werken in de bedrijfshal. Tevens dient ten alle tijden 1,5 meter afstand tot anderen te worden gehouden. Vanzelfsprekend worden er geen handen meer geschud. Binnen het bedrijfspand is een verplichte looproute uitgezet. Zo voorkomen we dat medewerkers te dicht langs elkaar lopen.

Alle ingangen zijn voorzien van handdesinfectiemiddelen. Het is bezoekers en medewerkers verplicht om bij binnenkomst te desinfecteren. Tevens worden medewerkers aangespoord om tijdens de werkzaamheden hun handen regelmatig te wassen en te desinfecteren. Daarvoor zijn er extra handesinfectiepompen geplaatst door het bedrijfspand. De voertuigen zijn uitgerust met desinfecterende hand-cleansing-gels zodat chauffeurs ook tijdens de werkzaamheden onderweg en zonder dat er water noodzakelijk is hun handen kunnen reinigen.

Bij elke rit krijgen onze chauffeurs voldoende mondkapjes mee, zodat zij die kunnen dragen tijdens de contactmomenten onderweg. Chauffeurs leveren de producten contactloos af. Het aftekenen en registreren van gegevens bij de aflevering wordt door de chauffeur zelf gedaan, zodat contact via tablets en pennen wordt voorkomen.

Voor en na elke rit worden de voertuigen gereinigd en ontsmet. Het bedrijfspand wordt dagelijks gereinigd, waarbij er extra aandacht is voor oppervlakten en deurklinken etc.

Onze planners zien elke chauffeur vóór vertrek en kunnen daardoor constateren of iemand klachten of symptomen heeft. Mogelijk kunnen planners aanvullende, preventieve maatregelen treffen. Klachten = testen. Tot de uitslag blijven medewerkers thuis en hebben dus geen toegang tot de bedrijfslocatie.

Afspraken met klanten en leveranciers worden zoveel als mogelijk voortgezet via conference-call.

Onze medewerkers ontvangen maandelijks een nieuwsbrief met de stand van zaken. Aanvullende maatregelen worden direct bekendgemaakt binnen de organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat we er alles aan doen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Veiligheid voorop.

Heeft u aanvullende vragen omtrent de preventie van het Coronavirus? Wij informeren u graag.

Neem direct contact op

Direct contact

Knippersven 19
5056 DE TILBURG
Bedrijvenpark Enschot 4233
Tel
088-222 39 01
Tel
013-536 10 18
Mail
info@il-logistiek.nl

Contact opnemen

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.