Pharmacy logistics

Farmaceutisch transport volgens GDP

I&L Logistiek is gespecialiseerd in temperatuur geconditioneerd farmaceutisch transport onder GDP-condities. Het vervoeren en opslaan van farmaceutische producten is bijzonder en mag niet zomaar gecombineerd worden met andere productstromen. De temperatuur moet stabiel en geborgd zijn en de zending moet natuurlijk in topconditie op de plaats van bestemming aankomen. Productveiligheid heeft in de gehele keten de allerhoogste prioriteit. 

Voor nationale en internationale bedrijven in pharma & health bieden wij ad-hoc medicijntransport, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we in Nederland een distributieoplossing waarbij we direct aan de eindgebruiker leveren. In het netwerk bieden we dagelijks landelijke dekking tegen scherpe tarieven, waarbij we geen concessies doen aan kwaliteit of afleverervaring. 

Onze voertuigen zijn voorzien van de beste koel-vriesmotoren en isolatiepakketten die er op de markt verkrijgbaar zijn zodat we het handhaven van de productnormen van de medicijnen in de kern van onze dienstverlening kunnen borgen. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van meerdere temperatuursensoren die gedurende de uitvoering de condities nauwlettend monitoren. Bovendien bieden we temperatuur geconditioneerde opslag volgens de strenge GDP-standaard. Daarmee hebben we de regie in eigen handen.

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier in voor een offerte op maat

Transport aanvragen

Transport aanvragen

Vestiging Tilburg
Bezoekadres
Knippersven 19
5056 DE Tilburg
Bedrijvenpark Enschot 4233
Tel
088-222 39 01
Tel
013-536 10 18
Mail
info@il-logistiek.nl

Heeft u vragen? Onze servicedesk staat 7 dagen per week voor u klaar. 

Contact opnemen

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.