Distributie

High-care distributie: hét logistieke alternatief

Met honderdduizenden distributie leveringen per jaar weten de bezorgers van I&L Logistiek als geen ander wat er komt kijken bij het bezorgen van gekoelde- en diepvriesproducten. Vanuit het distributiecentrum rijden onze bezorgers dagelijks door héél Nederland en België om bij bedrijven, horeca en particulieren diverse goederen onder de juiste condities af te leveren.

Nadat de routes zijn gepland sturen onze planners een bericht naar uw klanten. Zo bereiden we een succesvolle levering zorgvuldig voor. Een temperatuur geconditioneerde zending moet in één keer slagen, want de goederen kunnen niet zomaar bij de buren worden afgeleverd en de klant heeft geen tijd om te wachten tot de volgende dag. Goede communicatie is daarbij cruciaal.

Uw klant herkent onze bezorgers aan de representatieve bedrijfskleding en de herkenbare voertuigen. Nadat de bezorger bij uw klant heeft aangebeld zal hij de goederen zorgvuldig overhandigen of plaatst hij de goederen zelfs tot in de koelkast. Bij sleuteladressen kan de bezorger zelfs als er niemand aanwezig is zorgen voor een succesvolle levering zodat we uw klanten ontzorgen. Na het aftekenen van de begeleidende ritinformatie zijn de administratieve handelingen uitgevoerd en vervolgt de bezorger zijn weg naar de volgende aflevering. Via de klantportal kunt u zien wie de goederen in ontvangst heeft genomen. Wel zo transparant!

De hele keten is temperatuur geconditioneerd en gecontroleerd. Tijdens het transport wordt de temperatuur van de laadruimte consequent gemonitord met behulp van ditigale loggers en monitors. Daarmee borgen we dat uw producten alleen onder de beste omstandigheden in de keten worden vervoerd.

I&L Logistiek biedt hoogwaardige, fijnmazige distributie van vers- en diepvriesproducten aan horeca, groothandels, retail en consumenten door héél Nederland en België. Het betrouwbaar en veilig afleveren van uw producten staat altijd centraal.

Bekijk hier onze Specials

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.