Ons logistieke model verklaard

Het Landelijk CoördinatieCentrum Koeriersdiensten

LCCK logo
Betere service tegen een lagere prijs. En een partij die van aanvraag tot factuur ontzorgt. Dat is wat I&L Logistiek biedt via haar logistieke model LCCK, het Landelijk CoordinatieCentrum Koeriersdiensten.

Met het LCCK nemen onze planners alle aansturing en organisatie van koeriers door héél Nederland uit handen. We vormen één aanspreekpunt. We zorgen voor goede order-intake waarbij we soms best even kritisch durven door te vragen naar de transportcondities. Van deze orders maken we efficiënte routes waarbij we steeds de condities van individuele orders bewaken. Soms komt de order terecht in een netwerk van andere orders, in andere gevallen sturen we een dedicated koerier op pad omdat de condities geen andere mogelijkheden bieden. Telkens zorgen wij ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt, tegen een zo laag mogelijk tarief.

LCCK biedt logistieke oplossingen als een service. Onze uitdaging is om dat steeds weer op de meest efficiënte manier te doen. We willen klanten overtreffen in hun verwachtingen door in eerste instantie de uitvoering heel goed te organiseren, en daarnaast alle secundaire zaken uit handen te nemen. De klant is verzekerd van kwaliteit, ontzorging en kan door met zijn eigen corebusiness.

Het LCCK biedt landelijke dekking en maakt gebruik van het wagenpark van I&L Logistiek en van externe vervoerders. Maakt u reeds gebruik van koeriers waarover u tevreden bent? Ons netwerk is open en nieuwe partijen zijn vrij om aan te sluiten. Uiteraard nadat ze zorgvuldig zijn gescreend en voldoen aan de kwaliteitsstandaard waarvoor wij garant staan.

In dit model is het niet belangrijk of u eenmalig gebruik maakt met 1 zending van A naar B, of dat u een project inbrengt waarbij 1.000 zendingen in een week geleverd moeten worden. Het gedachtegoed van het LCCK is het fundament van de planning van I&L Logistiek. 

Hebben we uw interesse gewekt? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.