Koeriers en Transport

Representatieve chauffeurs, moderne voertuigen en een planafdeling die direct antwoord geeft op al uw vragen.

Onze koeriers en chauffeurs zijn gespecialiseerd in temperatuur geconditioneerde zendingen. Al in 1995 vonden we de term Koelkoerier uit door sneltransport met koeltransport te combineren. Inmiddels sturen we dagelijks honderden koeriersauto's en vrachtwagens door héél Nederland en verder Europa in. 

Wat ons onderscheid is een eigen uitgebreid, modern wagenpark waarmee we vervoer op maat leveren. Het wagenpark bestaat uit kleine bestelauto's, bestelbussen en koerierswagens van klein tot groot, maar ook uit 12 en 21 tons vrachtwagens met een laadvermogen tot wel 10.000 kilogram. We hebben zelfs trekker-opleggers waarmee we temperatuur geconditioneerde goederen vervoeren. Alle voertuigen zijn voorzien van de modernste koelinstallaties met een bereik van -30 tot +30 graden celcius. Zo hebben we voor elke bijzondere zending de juiste oplossing. 

Daarnaast zijn onze representatieve eigen chauffeurs cruciaal: onze chauffeurs zijn niet alleen goed opgeleid in het omgaan met temperatuurkritische vracht, maar ze fungeren ook als het gezicht van het bedrijf en van onze opdrachtgevers. Ze dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen bij klanten door professioneel, vriendelijk en betrouwbaar te zijn.

Onze representatieve chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem nu direct contact met ons op als wij het verschil voor u kunnen maken. 

20210807 1101 Type B Vito L2H1 Wagenpark IL Logistiek 2021 joris knapen 1320
20210807 1130 Type B Sprinter L2H2 Wagenpark IL Logistiek 2021 joris knapen 01390
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.