Crossdocking

Ontvangen, sorteren, verzenden

Door verschillende inkomende goederenstromen te ontvangen, op te slaan en te sorteren, zorgen we voor een efficiënte one-stop-delivery aan uw klanten. Slim, efficient en ontzorgend.

Via het crossdock ontvangen we al uw producten afkomstig van verschillende leveranciers in ons distributiecentrum. We slaan deze producten onder de juiste condities op. Daarvoor hebben we maar liefst zes geconditioneerde opslagcellen met een temperatuurbereik van -30 tot +30 graden, maar natuurlijk kan het ook gaan om ongekoelde producten. Nadat we uw orders hebben ontvangen gaat ons team orderpickers aan de slag met het zorgvuldig verzamelen van uw goederen en worden ze per temperatuurstroom op routevolgorde gezet. Zo kunnen de bezorgers deze goederen snel en compleet laden in de distributievoertuigen en gaan afleveren bij uw klanten.

Ons moderne distributiecentrum heeft opslagcellen die zijn gebouwd volgens GDP-voorschriften en voldoen daarmee aan de hoge kwaliteitsstandaard voor opslag van levensmiddelen en farmaceutische producten. Wij richten ons op kleinschalige en kortdurende opslag van bijzondere producten die we vervolgens distribueren in ons hoogwaardige netwerk. 

20210806 1314 H1 Trailer Wagenpark IL Logistiek 2021 joris knapen 00867
IL Logistiek Bezorgingen with a smile2
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.