Crossdock & Cityhub

Crossdock City Hubs zijn de toekomst van duurzame logistiek in de Randstad

In de dynamische wereld van logistiek is efficiƫntie de sleutel tot succes. Crossdock City Hubs vormen de ruggengraat van een innovatieve logistieke oplossing. I&L Logistiek biedt via haar temperatuur geconditioneerde crossdock een duurzame toegang tot de Nederlandse binnensteden.

Via het crossdock ontvangen we al uw producten afkomstig van verschillende leveranciers in ons distributiecentrum. We slaan deze producten onder de juiste condities op. Daarvoor hebben we maar liefst zes geconditioneerde opslagcellen met een temperatuurbereik van -30 tot +30 graden, maar natuurlijk kan het ook gaan om ongekoelde producten. Nadat we uw orders hebben ontvangen gaat ons team orderpickers aan de slag met het zorgvuldig verzamelen van uw goederen en worden ze per temperatuurstroom op routevolgorde gezet. Zo kunnen de bezorgers deze goederen snel en compleet laden in de distributievoertuigen en gaan afleveren bij uw klanten.

Ons moderne distributiecentrum heeft opslagcellen die zijn gebouwd volgens GDP-voorschriften en voldoen daarmee aan de hoge kwaliteitsstandaard voor opslag van levensmiddelen en farmaceutische producten. Wij richten ons op kleinschalige en kortdurende opslag van bijzondere producten die we vervolgens distribueren in ons hoogwaardige netwerk. 

Crossdock City Hubs zijn de toekomst van duurzame logistiek in de Randstad, waar efficiƫntie, temperatuurbeheer en groene distributie samenkomen om te voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar geconditioneerde producten. Interesse in onze distributie-oplossing? Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hier onze Specials

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.