Over I&L Logistiek

I&L Logistiek startte in 1995 als studentenbedrijf met passie voor logistiek. We begonnen met het op en neer rijden met busjes van A naar B. We combineerden sneltransport met geconditioneerd transport en vonden de term Koelkoerier uit. In de loop van de jaren ontstond er ook een betrouwbaar distributienetwerk waarin we dagelijks allerlei orders met elkaar combineren. Nu bieden we voor steeds meer klanten totale ontzorging in bijzondere logistiek. 

Als professional proberen we elke dag weer een beetje beter te worden. We investeren veel in nieuwe IT-toepassingen die de kwaliteit van onze diensten verbeteren. We willen het mooiste wagenpark van Nederland hebben met de beste koelwagens die er te krijgen zijn. We zoeken steeds naar topchauffeurs die uitgedaagd worden om het verschil te kunnen maken voor de klant, in een tijd waarin het meeste klantcontact digitaal verloopt. Binnen het kader van de afspraken met de klant gebruiken wij slimme, creatieve en vernieuwende methoden om de verwachtingen van de klant te overtreffen. In de oplossing zelf, de prijs en de beleving. 

Wij zijn professionals in bijzondere logistiek. U krijgt bij ons dan ook de maximale service!

De acht garanties van I&L Logistiek

  1. Eén aanspreekpunt voor al uw bijzondere logistiek. Zo kunt u zich bezighouden met uw core-business, terwijl wij ons uitleven op uw logistieke uitdagingen.
  2. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur. U geeft ons de opdracht tot uitvoering, wij gaan vervolgens over tot de perfecte uitvoering ervan. En als u het prettig vindt, houden we u er zelfs van op de hoogte.
  3. Consequente kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening. Wij staan garant voor perfecte uitvoering van uw opdracht.
  4. Betrouwbaarheid: we doen wat we beloven. Wij houden niet van ‘ja, maar…’. Afspraak is afspraak.
  5. Actuele kennis en ervaring. Wij zetten steeds al onze kennis en ervaring in om uw opdracht efficiënt uit te voeren.
  6. 100% tevredenheid: wij nemen alleen genoegen als u ten volle tevreden bent over de uitvoering.
  7. Altijd een oplossing. Voor standaard, geconditioneerd en pharma-transport.
  8. Innovatie en automatisering levert voordeel op. En dat voordeel geven we terug aan de klant. Steeds voordeliger, steeds duurzamer.
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.