e-Fulfilment

I&L Logistiek is specialist in de totale ontzegging van e-fulfilment van foodproducten. Van ontvangst, opslag, picking & packing tot planning en distributie van uw goederen, het is allemaal in-house bij I&L Logistiek. We bieden hoogwaardige e-fulfilment oplossingen voor kleinschalige en fijnmazige zendingen. We ontvangen uw goederen in ons distributiecentrum waarna we de producten opnemen in onze crossdockoperatie. Als de goederen tot een zending zijn samengesteld, bezorgen we ze via het distributienetwerk bij uw klanten door heel Nederland en België. We kunnen ze zelfs aanbieden in een groupage-netwerk door heel Europa. 

Orderpicking
Daarbij zijn we in staat om op kleinschalig niveau te orderpicken. Door de combinatie van deze diensten en onze jarenlange ervaring met temperatuur geconditioneerde bijzondere zendingen zijn we een unieke speler op de markt en bieden we de beste service in dit segment aan. We koppelen ons Transport Management Systeem op uw orderportaal of bouwen er zelf een. Gestroomlijnde, geautomatiseerde orderverwerking van aanvraag, status van leveringen en opdrachtafhandeling. Samen maken we uw businesscase tot een succes.

Direct-2-consumer-kanaal
Via ons landelijk dekkend distributienetwerk leveren wij binnen 24, 48 of 72 uur door heel Nederland. Onze bezorgers zijn representatief voor uw merk en onze voertuigen zijn volledig ingericht op slimme, efficiënte bezorgingen van koel- en diepvriesproducten in een levering. Zonder tussenkomst van derden kunt u hiermee direct bij consumenten en bedrijven leveren waarbij wij hoogwaardige dienstverlening en service garanderen. 

Slimme partnerships
Heeft u naast onze kleinschalige oplossing ook behoefte aan volume-oplossingen? Met ons netwerk van flexibele partners bieden wij mini- en maxi aan onder 1 vlag. Met slimme partners waar wij op dagelijkse basis mee samenwerken geven wij vorm aan uw totale logistieke vraag.

We richten ons 100% op kwaliteit en daarmee onderscheiden we ons van pakketdiensten. Wilt u totale ontzorging en bent u klaar voor hét logistieke alternatief? Neem direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor uw case.

Bekijk hier onze Specials

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.