Professionals in Bijzondere Logistiek

I&L Logistiek onderscheidt zich als de specialist in bijzondere logistiek en heeft haar expertise gevestigd in een breed scala van sectoren. Met een toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en maatwerk, heeft I&L Logistiek zich bewezen als de ideale partner voor diverse branches.

Voor Marketeers:
Voor marketeers die brand activation en marketingcampagnes leiden, biedt I&L Logistiek geoptimaliseerde transportdiensten om promotiemateriaal, displays en monsters tijdig te leveren. We begrijpen de noodzaak van tijdige leveringen om marketinginspanningen te ondersteunen en bieden logistieke oplossingen die de impact van uw campagnes vergroten.

Voor Laboratoria:
Laboratoria vertrouwen op I&L Logistiek voor het veilig en betrouwbaar vervoeren van monsters, proefproducten en laboratoriumapparatuur. Onze gespecialiseerde transportdiensten zijn afgestemd op de gevoelige aard van laboratoriumwerk en zorgen voor temperatuurbeheersing en veiligheid gedurende het hele logistieke proces.

Voor Productiebedrijven:
Productiebedrijven vertrouwen op I&L Logistiek voor just-in-time leveringen en supply chain-optimalisatie. Wij begrijpen het belang van naadloze logistiek in productieprocessen en bieden op maat gemaakte transportoplossingen om aan de specifieke behoeften van productiebedrijven te voldoen.

Voor Naleveringen en Spoedtransporten:
Bedrijven die naleveringen en spoedtransporten nodig hebben, kunnen rekenen op I&L Logistiek voor snelle en betrouwbare diensten. Onze toegewijde teams zorgen voor tijdige leveringen van kritieke onderdelen en documenten, en bieden gemoedsrust in dringende situaties.

I&L Logistiek heeft haar reputatie opgebouwd op basis van deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Als de specialist in bijzondere logistiek begrijpen we dat elke branche unieke behoeften heeft en bieden we op maat gemaakte transportoplossingen die aan deze eisen voldoen. Onze geavanceerde technologie, toegewijde teams en focus op kwaliteit maken ons de voorkeurspartner voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Kies voor I&L Logistiek en ontdek waarom we de specialist in bijzondere logistiek zijn.

 Vul het formulier in voor een offerte op maat

 Of neem direct contact met ons op!

20220624 1147 I en L Campina Dichterbij 2022 Samen Sterk 150 jaar  00482 resized

Marketing & Brand Activation

Marketingacties en brand-activations

Lees verder
20220624 1148 I en L Campina Dichterbij 2022 Samen Sterk 150 jaar  01303 resized

Laboratoria, monsters en proefzendingen

Hoogwaardig lab-vervoer onder de strengste condities.

Lees verder
Rdam haven

Productie- en Voedingsindustrie

Temperatuur geconditioneerde leveringen in de productie en food-chain.

Lees verder
Thomas E. Milaan 5

Naleveringen en spoedleveringen

Naleveringen en spoedzendingen door héél Nederland en ver daar buiten!

Lees verder
20220624 1146 I en L Campina Dichterbij 2022 Samen Sterk 150 jaar  01225 resized

Uitdeelacties & Sampling

Wij zijn de professionals bij uitdeelacties van gekoelde- en diepvriesproducten ..

Lees verder
004 Schoolfruit IL Logistiek Tilburg

Scholen en BSO's

Gekoeld en diepvries distributie aan scholen, BSO's en kinderdagverblijven.

Lees verder
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.