Fijnmazige koel- en vriesdistributie

The last mile Fresh and Frozen

I&L Logistiek is uw partner en dé specialist in fijnmazige koel- en diepvriesdistributie in héél Nederland en België.

Het distributiecentrum van I&L Logistiek in Tilburg is uitgerust met hoogwaardige temperatuurgeconditioneerde koel- en vriescellen. Vanuit daar orderpicken we uw opdrachten en sorteren we de goederen op routes. We informeren uw klanten van tevoren zodat zij op de hoogte zijn van onze komst. Vervolgens leveren onze representatieve chauffeurs uw producten af bij uw klanten. En daarbij hebben zij nét even wat meer aandacht voor uw product en uw klant.

Horeca, groothandels, retail en consumenten
I&L Logistiek zorgt ervoor dat uw producten op tijd en in de juiste condities op plaats van bestemming komen. Het distributienetwerk biedt daarmee dé oplossing voor fijnmazige, kleinschalige colli-distributie met vers- en diepvriesproducten aan horeca, groothandels, retail en consumenten door héél Nederland en België. Onze voertuigen zijn allemaal uitgerust met de beste koel-vries-installaties die er beschikbaar zijn. Natuurlijk zijn de bestelbussen voorzien van voertuigvolgsystemen en digitale temperatuurlogging. Zo borgen we de traceerbaarheid en de bewaar- en opslagcondities van uw zendingen.

Distributiestromen
In het distributienetwerk vindt koeldistributie plaats op +04 graden celcius en diepvriesdistributie op minimaal -18 graden celcius. Daarnaast hebben we ook een actief geconditioneerde ambiëntstroom op +15/+25 graden celcius. Daarmee bieden we naast foodservice logistics ook voor hoogwaardige farmaceutische zendingen een oplossing.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een gesprek op maat.

Vul het formulier in voor een offerte op maat

Direct contact

Knippersven 19
5056 DE TILBURG
Bedrijvenpark Enschot 4233
Tel
088-222 39 01
Tel
013-536 10 18
Mail
info@il-logistiek.nl

Contact opnemen

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.