Koelkoerier & Koeltransport

Sinds 1995 de enige echte

Al sinds 1995 leveren wij temperatuur geconditioneerde koeriersdiensten. Wij begrijpen dat bereikbaarheid, snelheid en kwaliteit hét verschil maken!

I&L Koelkoerier: uw vertrouwde partner voor koel- en diepvries transport in Tilburg en door heel Nederland. Sinds 1995 hebben wij ons gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van temperatuurgevoelige ladingen. Onze toewijding aan kwaliteit en voedselveiligheid volgens de FSSC22000-normen onderscheidt ons als een toonaangevende speler in de sector.

Bij I&L Logistiek begrijpen we dat elke lading uniek is en vereist daarom aangepaste oplossingen. Of het nu gaat om verse voedingsmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons koel- en diepvriestransport is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw lading altijd onder optimale omstandigheden wordt vervoerd, waar in Nederland uw zending ook naartoe gaat.

Tijd-kritisch
Bij I&L Logistiek begrijpen we de waarde van tijd in de logistiek, vooral bij bederfelijke goederen. Onze goed geplande routes en efficiënte logistieke processen zorgen ervoor dat uw zendingen snel en betrouwbaar op hun bestemming aankomen, zelfs wanneer tijdsdruk een rol speelt. We nemen de stress van tijdsbeperkingen van uw schouders, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Voedselveiligheid volgens FSSC22000 Normen
Bij I&L Logistiek is voedselveiligheid een topprioriteit. Ons FSSC22000-certificaat is een bevestiging van onze toewijding aan de kwaliteit en integriteit van uw lading. We volgen strenge protocollen en procedures om ervoor te zorgen dat uw temperatuurgevoelige producten altijd voldoen aan de hoogste voedselveiligheidsnormen. U kunt met vertrouwen zaken doen met I&L Logistiek, wetende dat uw lading in veilige handen is.

Ons ervaren Team en Moderne Vloot
Onze succesvolle dienstverlening is te danken aan ons ervaren team en onze moderne vloot. Onze chauffeurs zijn getraind in het behandelen van temperatuurgevoelige ladingen en begrijpen het belang van tijdige leveringen. Onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde koeltechnologie om optimale temperatuurbeheersing te garanderen. Met I&L Logistiek bent u verzekerd van een betrouwbare en hoogwaardige koerierdienst die aan al uw eisen voldoet.

Kies I&L Logistiek als uw partner voor koel- en diepvries transport in Nederland. Wij staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te gaan en uw lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek hoe wij aan al uw transportbehoeften kunnen voldoen. Succesvolle logistiek begint met de juiste partner!

Bekijk hier het overzicht van onze wagentypes.

Vul het formulier in voor een offerte op maat

20220624 1013 I en L Campina Dichterbij 2022 Samen Sterk 150 jaar 00840
20220624 1105 I en L Campina Dichterbij 2022 Samen Sterk 150 jaar 00376
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.