Productie- en Voedingsindustrie

In de voedselketen staat de integriteit en veiligheid van producten centraal. Gecertificeerd transport is de sleutel tot het handhaven van de hoogste normen in de voedselindustrie, waar kwaliteit en temperatuurbeheersing cruciaal zijn.

Wij zijn trots op onze certificeringen en expertise in het vervoer van voedselproducten. We begrijpen de complexiteit van de voedselketen en zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze geavanceerde voertuigkoelingen en gekalibreerde en gevalideerde temperatuurloggers zorgen voor strikte temperatuurbeheersing gedurende de hele logistieke reis, of het nu gaat om verse producten, diepvriesproducten of temperatuurgevoelige goederen.

Vertrouw op onze gecertificeerde transportoplossingen om uw voedselproducten veilig en in perfecte staat te vervoeren. Met onze ervaring en toewijding aan kwaliteit en temperatuurbeheersing bent u verzekerd van een partner die de integriteit van uw producten waarborgt terwijl ze door de voedselketen reizen. Kies voor gecertificeerd transport dat voldoet aan de hoogste normen in de food-chain en til uw logistieke operaties naar een hoger niveau.

_____________________________________________________________________________________________
Neem contact op met Sales:

Tel
088-222 39 02
Mail
sales@il-logistiek.nl

Contact opnemen

Terug naar het overzicht
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.