Marktvisie

Op een strategische A-locatie met uitvalswegen naar heel Nederland voeren wij vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg de regie over tientallen logistieke bewegingen per uur. Ons bedrijfspand met loadingdocks en opslagcellen is multifunctioneel ingericht waardoor we erg flexibel zijn. In onze gezellige ontmoetingskamer, 'De Ambassade', staan we klanten en leveranciers te woord. Onze planafdeling is het hart van het bedrijf.

De grootste zijn is geen enkele uitdaging. De beste zijn wel. Een tikkeltje eigenwijs misschien, maar daardoor wel consequent en betrouwbaar naar onze klanten. Met een eigen wagenpark van zo’n 65 voertuigen, een beschikbaarheid van meer dan 100 voertuigen bij collega-vervoerders aangestuurd door een team met professionele, hoogopgeleide planners maken wij dagelijks het verschil in onze branche. We zijn doortastend en ervan overtuigd dat veel koeriersopdrachten op een alternatieve manier kunnen worden ingevuld. Zelfs als dat inhoudt dat de opdracht niet met onze eigen diensten uitgevoerd hoeft te worden. De langetermijn relatie met de klant is voor ons waardevol.

In de eerste 15 jaar van onze geschiedenis hebben we ons gefocust op de best mogelijke service en kwaliteitsborging bij ad-hoc-leveringen. Zorgvuldige temperatuurborging en het altijd bieden van een oplossing stonden daarbij steeds centraal. Na onze uitvinding van de term Koelkoerier -door sneltransport te combineren met geconditioneerd transport- zijn we ons gaan richten op het organiseren van de beschikbare capaciteit op de markt. De afgelopen jaren zien we dat we al lang niet meer uniek zijn in de uitvoering van dit type bijzondere transport. Maar een pakketje van A naar B brengen is dan ook niet meer de uitdaging.

Nu dagen we ook collega-vervoerders uit om hun procedures te certificeren en om de kwaliteit verder in de keten te borgen. Door hen aan te sluiten op de Control Tower ontsluiten we cruciale data uit het netwerk en zorgen we ervoor dat we de klant consequent kunnen blijven informeren over levertijden, afwijkingen en temperatuuralarmen. Ongeacht bij wie de goederen uiteindelijk in de bus komen te liggen. Want alleen door samen te werken blijft logistiek efficiënt en betaalbaar.

Benieuwd hoe wij uw logistiek slimmer kunnen maken?

Neem contact op

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.