Aanmelden van opdrachten

2/2/2019

Het overtypen van orders vanuit de mail is niet van deze tijd. Bovendien is het arbeidsintensief, voegt het weinig waarde toe aan de logistiek en is foutgevoelig. 

Wij willen écht waarde toevoegen aan uw logistiek. En daarom moeten we onze mensen en middelen goed inzetten. Dat betekent dat we het proces van orderintake, het aanmelden van opdrachten in ons distributienetwerk, onder de loep hebben genomen.

Met een nieuwe wijze van orderintake voorkomen we onnodig overtypwerk en beperken we foutkansen, waardoor wij ons volledig kunnen richten op de perfecte distributie van uw bijzondere producten. En daar geven we graag onze volle aandacht aan!

Nieuwe order-entry-portal
Onderaan onze website www.il-logistiek.nl staat een link naar onze vernieuwde portal. U heeft inmiddels in een separate email uw loginnaam met wachtwoord ontvangen. Op de volgende pagina van deze brief beschrijven we in drie eenvoudige stappen hoe u uw opdrachten direct in ons systeem kunt boeken.

Meerdere opdrachten aanmelden?
Wilt u dagelijks meer dan tien opdrachten bij ons aanmelden? Dan kunnen we u een opdrachtentemplate in excel toesturen die we geautomatiseerd kunnen inlezen. Onze planners helpen u graag op weg.

Geautomatiseerde interface 
Natuurlijk is het ook mogelijk om een geautomatiseerde opdrachtenflow in te richten. Volgens het door ons gedefinieerde input-format levert uw eigen systeem de transportopdracht aan. Ons Transport Management Systeem haalt deze opdrachten vervolgens op van uw server en gaat over tot het inlezen in onze planning. Via onze portal kunt u de status van de zending opvragen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. 

Transportopdrachten aanmelden in de portal van I&L Logistiek

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.