Be Safe, Drive Smart

8/4/2020

Medio april trappen wij het vervolg af van onze campagne: Be Safe, Drive Smart. De campagne is gericht op de bewustwording van de mogelijke gevaren tijdens onze chauffeurswerkzaamheden. Deel 1 van de campagne richt zich op het voorkomen van het gebruik van de mobiele telefoon tijdens het rijden. Deel 2 richt zich op het voorkomen van gevaarlijke situaties bij het achteruitrijden. Onze chauffeurs zijn professionals en omdat ze beroepsmatig een voertuig besturen, hebben zij een extra verantwoordelijkheid van overige weggebruikers.

--
Be Safe, drive smart.
'Voorkom achteruitrijden, rijd liever even om'. 


Eén op de drie ongevallen ontstaat tijdens het achteruitrijden. Voorkom schade en letsel: parkeer je voertuig dus zó dat je weer vooruit kunt wegrijden. Zo heb je overzicht van de situatie en voorkom je onnodige schades en ongevallen.

Op het eigen terrein zien we ontzettend veel chauffeurs hun auto of bus achteruit rijden om zo bij het parkeervak te komen. Of het nou een caddy is die na het tanken achteruit de smalle zijstraat terugrijdt, of een vrachtwagen die achteruit de parkeerplaats oprijdt, het is een structureel onderdeel van het rijgedrag van sommige chauffeurs. Dat is eenvoudig te verbeteren. Parkeer je voertuig dus zó dat je weer vooruit kunt wegrijden. Zo heb je overzicht van de situatie en voorkom je onnodige schades en ongevallen.
--

Logo voor campagne

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.