I&L Academy

9/2/2018

Bijzondere logistiek vraagt bijzondere mensen die weten waar ze mee bezig zijn. I&L Logistiek heeft de I&L Academy opgericht om chauffeurs nog beter op te leiden voor het echte werk. Door een gedegen intake-opleiding worden chauffeurs maximaal voorbereid op de bijzondere zendingen waarmee ze te maken hebben als ze in aanraking komen met klanten. 

De I&L Academy is een online leeromgeving waar informatie, werkinstructies, handleidingen gedeeld kunnen worden en waar chauffeurs en mentoren met elkaar kunnen bloggen en chatten. Dat maakt het laagdrempelig om met elkaar in gesprek te gaan over het werk. 

Nieuwe chauffeurs worden eerst zorgvuldig getoetst op geschikte rijvaardigheid, kennis en inzicht. Na een periode van intensief inwerken, waarbij ze de kneepjes van het vak leren van een collega die al jarenlang ervaring heeft opgedaan binnen ons bedrijf, wordt de intake afgesloten met een theoretische toets. Zodra de kandidaat over voldoende kennis beschikt mag hij zelfstandig op pad. Door opname in het scholingsplan borgen we dat de chauffeur in de loop der jaren op de hoogte blijft van de actualiteit. 

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.