Uitbreiding service: I&L Shopping

28/1/2022

I&L Logistiek lanceert een nieuw verkoopplatform genaamd I&L Shopping. Het platform is gericht op de zakelijke opdrachtgevers met een gesloten groep afnemers. In een afgesloten order-portaal plaatst de eindgebruiker zijn bestelling, zoals in een webshop. I&L Logistiek levert vervolgens de gekoelde- en diepvriesproducten vanuit eigen geconditioneerde warehouse via haar eigen distributienetwerk in héél Nederland binnen de afgesproken termijn van 24 of 48 uur. Uniek is dat I&L Logistiek altijd gebruik maakt van eigen voertuigen en chauffeurs, waardoor de Delivery Experience continue optimaal is. Nadat de bestelling is geleverd ontvangt de besteller een factuur van I&L Logistiek en betaalt via iDeal, automatische incasso of op basis van 14-dagen factuur. Maandelijks ontvangt de zakelijke opdrachtgever een sales report waarin de verkoopcijfers worden gepresenteerd en daarmee wordt de verkoop aan hem afgerekend.

Met dit nieuwe platform I&L Shopping richt I&L Logistiek zich op de Business-2-Business food- en handelsbedrijven met een groep gesloten afnemers, bijvoorbeeld franchise- en horecaketens. Met het toevoegen van ordering en invoicing levert I&L Logistiek daarmee een unieke distributieformule waarin kwaliteit steeds centraal staat. Bent u ook klaar voor Het Logistieke Alternatief?

Voor de consumentenmarkt biedt I&L Logistiek een webshop www.vrieswinkel.nl waarin opdrachtgevers kosteloos hun producten kunnen aanbieden bij consumenten. Op deze manier worden verschillende afzetkanalen met elk hun eigen dynamiek vanuit één logistiek dak benaderd.

Lees hier meer over I&L Shopping

 

 IL Shopping2

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.