96e plek top 100 logistieke dienstverleners 2021

10/06/2021

De top 100 logistieke dienstverleners is gepubliceerd. Duurzaamheid speelt daarin een steeds grotere rol. In de lijst spelen onder andere innovatie, duurzaamheid, logistieke scholing en arbeid en het gebruik van platforms een grote rol. 

I&L Logistiek verschijnt dit jaar voor het eerst in de lijst op een 96e plek. 'Het voelt als een kroon op het werk en een erkenning voor de veranderingen die wij als organisatie doormaken, maar ook in gang proberen te zetten bij ketenpartners', aldus algemeen directeur Etiënne Luijten. 'Om het verschil te maken in de logistieke sector is het noodzakelijk om met een scherpe visie de organisatie een bepaalde kant in te sturen. Kennisintensivering en automatisering spelen daarbij een cruciale rol', aldus operationeel directeur Wouter ten Have. 

Sinds 1995 is I&L Logistiek specialist in temperatuur geconditioneerd transport. Het bedrijf biedt daaromheen een breed scala aan diensten aan en levert daarmee totale ontzorging op het gebied van hoogwaardige, fijnmazige logistiek. Door slim gebruik te maken van de beschikbare capaciteit, wagens maximaal te vullen en ook ad-hoc koeriersdiensten te combineren in een distributienetwerk ontstaat een allround netwerk, waarin zelfs een koeriersdienst als netwerkzending kan worden gepland. Het is een uniek concept waarbij de opdrachtgever profiteert van hoogwaardige oplossingen, de assets steeds beter worden benut met alle duurzaamheidsgevolgen van dien en de kostprijs van transport redelijk blijft. Het levert een win-win-win situatie op voor de opdrachtgever, de ontvanger van de goederen en vanzelfsprekend voor de organisatie zelf. 

Bekijk hier de top 100 logistieke dienstverleners. 

logo LDV top100 1200x720

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.