Opening nieuwe parkeerplaats

21/3/2024

I&L Logistiek is verheugd de opening van haar nieuwe parkeerterrein voor bedrijfsvoertuigen in Tilburg aan te kondigen.

De parkeerplaats biedt niet alleen ruimte voor onze groeiende vloot, maar is tevens een toonbeeld van verantwoord ondernemen. De parkeerplaats is voorzien van waterretentiebakken om regenwater op te vangen en geleidelijk te laten afvloeien op de bodem, maar ook van slimme verlichting die waar mogelijk energie bespaart en zo minimaal mogelijk de omgeving beinvloedt. Om de overgang tussen het bedrijvenpark en de aangelegen woonwijk een natuurlijk karakter te geven, is er een groene geluidswal aangelegd die in het voorjaar zal kleuren met bloemenpracht. Het terrein is volledig omheind, beveiligd en voorzien van actieve camerabewaking. Deze nieuwe faciliteit illustreert onze toewijding aan het integreren van duurzame state-of-art toepassingen met onze bestaande dienstverlening.

Afgelopen vrijdag 15 maart opende Etiënne Luijten, directeur-oprichter van I&L Logistiek, samen met zijn kinderen de nieuwe parkeerplaats. Vervolgens vond onder het genot van en hapje en een drankje het jaarlijkse dart-event met medewerkers plaats.

De uitbreiding van de parkeerplaats is de eerste concrete stap in het uitbreidingsplan 'I&L City 2025', waarin I&L Logistiek in de komende drie jaar haar dienstverlening verder verduurzaamt, innoveert en nóg beter landelijk beschikbaar maakt. Stay tuned!

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.