PayChecked registratie

22/0/2021

PayChecked in Transport is een keurmerk waarmee transportondernemers aantonen dat zij hun werknemers betalen zoals is afgesproken in de cao en dat hun personeels- en loonadministratie op orde is.

Per 22-11-2021 is I&L Logistiek in het bezit van het PayChecked keurmerk. 

Het ‘PayChecked in Transport-keurmerk’ is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en evofenedex. Hét branchekeurmerk dat het risico op ketenaansprakelijkheid verkleint met betrekking tot Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

Met het keurmerk tonen opdrachtgevers en opdrachtnemers in transport aan dat zij correcte betaling van chauffeurs (volgens CAO) hoog in het vaandel hebben staan en verkleinen zij tevens het risico op ketenaansprakelijkheid die voortkomt uit de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS)”.

Bij opdrachtgevers en transportbedrijven wordt kwaliteit en imago steeds belangrijker. De samenleving vraagt veel vaker om een bewijs van de kwaliteit van een bedrijf, van goed werkgeverschap en van goed opdrachtgeverschap. Denk hierbij aan een eis bij aanbestedingen van opdrachtgevers, de online vermelding op websites en sociale media, maar ook het zichtbare bewijs gewoon op straat met een sticker.

Zakendoen met een keurmerk houdende transportonderneming voorkomt dat een opdrachtgever zelf onderzoek moet uitvoeren in/naar de administratie van de transportonderneming.

Bekijk hier het certificaat.

I&L Logistiek | PayChecked

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.