I&L Shopping

I&L Shopping richt zich op de Business-2-Business food- en handelsbedrijven met een groep gesloten afnemers, bijvoorbeeld franchise- en horecaketens. Met het toevoegen van ordering en invoicing levert I&L Logistiek daarmee een unieke distributieformule waarin kwaliteit steeds centraal staat. 

Order-bestelportaal
I&L Shopping bevat een gesloten order-portaal waarin uw vaste afnemers een eigen 'seat' krijgen en kunnen bestellen zoals in een webshop. Vestigingen of winkels hangen we onder een groep. Aan de groep worden uw gebruikers gekoppeld. Daarmee ontstaat een schaalbaar maar flexibel model waarbij uw gebruikers voor meerdere vestigingen kunnen bestellen. Een unieke ordering-beleving voor franchiseorganisaties en horecazaken met meerdere filialen. 

Delivery & Experience
I&L Logistiek levert de gekoelde- en diepvriesproducten vanuit eigen geconditioneerde warehouse via haar eigen distributienetwerk in héél Nederland binnen de afgesproken termijn van 24 of 48 uur. Uniek is dat I&L Logistiek altijd gebruik maakt van eigen voertuigen en chauffeurs, waardoor de Delivery Experience continue optimaal is.

Facturatie
Nadat de bestelling is afgeleverd ontvangt de besteller een factuur van I&L Logistiek en betaalt via iDeal, automatische incasso of op basis van 14-dagen factuur. I&L Logistiek neemt het debiteuren uit handen en zorgt voor het incasseren van de facturen. 

Sales Reporting
Aan het einde van de verkoopperiode, bijvoorbeeld maandelijks, ontvangt u een Sales rapportage waarin de verkoop wordt verantwoord. Op basis van de Sales rapportage wordt de eindafrekening opgesteld en verrekend. Transparant en duidelijk. 

Wilt u totale ontzorging en bent u klaar voor Hét Logistieke Alternatief? Neem direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor uw case.

Starten met diepvrieslogistiek? Lees hier meer!

Bespreek direct de mogelijkheden

86214503 3372806202746584 4274331502856110080 o
IL Shopping3
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.