De koerier in regio Tilburg

Al 25 jaar dé betrouwbare koerier in de regio

Afspraak is afspraak. Al binnen 15 minuten na uw telefoontje zijn wij op pad. Ad-hoc spoedkoeriers, maar ook landelijke 24-uurs distributie.

Onze I&L koeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking voor spoedtransport en sneltransport in de regio Tilburg en omstreken. Al binnen 15 minuten nadat we uw opdracht hebben ontvangen zijn wij op pad.

I&L Logistiek is al sinds 1995 actief op het gebied van koeriersdiensten en sneltransport. Nadat we meer dan tien jaar in ons bedrijfspand op industrieterrein Loven, vlakbij Goirle en Riel, hebben gezeten zijn we in 2009 verhuisd naar bedrijventerrein Enschot. In een modern bedrijfspand met opslagmogelijkheden, laaddocks en een ruime parkeerplaats hebben we daar de ultieme uitvalsbasis voor koerierswerk en sneltransport in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, maar ook Udenhout, Goirle en Oisterwijk bijvoorbeeld.

Ons wagenpark varieert van bestelauto's, bestelbussen, kleine meubelbakwagens, vrachtwagens en BE-combi's. Daarmee hebben we voor elke transportvraag een oplossing. Onze planafdeling is voltijds bezet met een team met ervaren planners die Tilburg als geen ander kennen. Zij sturen een groot en flexibel team chauffeurs aan die direct op pad gestuurd kunnen worden voor transport en distributie in de omgeving. 

I&L Logistiek: de koerier in Tilburg die razendsnel uw zending snel, goed en veilig aflevert bij uw klant. En natuurlijk met de persoonlijke afleverervaring! 

Koerier nodig in regio Tilburg? Bel dan nu direct met 013-5361018. Wij staan u graag te woord. 

Bekijk hier het overzicht van onze wagentypes.

Vul het formulier in voor een offerte op maat

IL 15 10 05
IL 14 28 37 Frame
© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.