PTV AxyLog ETA Tool

5/2/2024

I&L Logistiek is verheugd om de lancering van onze nieuwe AxyLog ETA-portal aan te kondigen, ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende experts van de PTV Group. Deze innovatieve portal biedt onze klanten real-time inzicht in de geschatte aankomsttijden (ETA) van hun zendingen, waardoor ze beter kunnen plannen en anticiperen op hun logistieke behoeften. Daarmee beogen we een nog hoger slagingspercentage van onze zendingen.

Met de ETA-portal van Axylog van de PTV Group kunnen onze klanten nauwkeurige ETA's ontvangen, gebaseerd op geavanceerde planningsalgoritmen en actuele gegevensbronnen over de situatie op de weg. Of het nu gaat om koerierszendingen, netwerkleveringen of winkeldistributie, deze portal biedt een ongeëvenaarde mate van transparantie en betrouwbaarheid in de supply chain.

De gebruiksvriendelijke interface van de ETA-portal maakt het eenvoudig voor onze klanten om toegang te krijgen tot essentiële informatie over hun zendingen, waardoor ze hun logistieke processen kunnen optimaliseren en de algehele efficiëntie kunnen verbeteren. Daardoor kunnen onze transportplanners zich focussen op zaken waarmee zij werkelijk verschil maken voor onze opdrachtgevers: finetuning, optimalisering en besparing.

Bij I&L Logistiek streven we ernaar om voortdurend te innoveren en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met de introductie van de ETA-portal van Axylog van de PTV Group zetten we opnieuw een nieuwe stap in die missie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze krachtige tool u en uw ontvangers ontzorgen!

Contact opnemen

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.