Bezorgingen thuis aan huis

03/12/2020

Verrassende gastvrijheid aan huis

Deze onwerkelijke tijd vraagt creatieve, vernieuwende oplossingen. Wat doe je wanneer die belangrijke lunch opeens van achter de laptop moet plaatsvinden? Of de gezamenlijke vrijdagmiddagborrel naar de zolderkamer thuis wordt verplaatst?

Bonheur Horeca Groep | I&L Logistiek

Bonheur Horeca Groep en I&L Logistiek startten een samenwerking waarbij de smakelijke lunchpakketten, borrels en diners direct bij de medewerkers thuis worden afgeleverd. De representatieve bezorgers van I&L Logistiek bezorgen de ultra-verse producten snel, veilig en vriendelijk aan huis. De zilvergrijze bezorgvoertuigen zijn herkenbaar en voorzien van een actieve koelinstallatie, zodat de temperatuur en daarmee de kwaliteit van de producten tijdens het transport optimaal in stand blijft. En door ook een glimlach achter te laten bij uw relaties, borgen wij samen dat zij kunnen genieten van een lekkere, verse lunch, maaltijd of borrel van achter hun laptop thuis.

Beide bedrijven streven absolute topkwaliteit na en vinden elkaar in gastvrijheid en ontzorging. Uniek is dat de hoogwaardige producten snel en op het gewenste moment afgeleverd worden door héél Nederland. Een perfect partnership van twee Tilburgse bedrijven in een opmerkelijke tijd die zo gastvrijheid op afstand mogelijk maken!

Klik hier voor meer informatie over de bezorging van de lekkerste lunch, maaltijd of borrel aan huis van Bonheur Horeca Groep, of kijk hier voor meer informatie over de bezorgdienst van I&L Logistiek.

Lees ook op Tilburg.com 

I&L Logistiek | Bonheur Horeca GroepPHOTO 2020 12 17 10 04 43

PHOTO 2020 12 17 10 04 42 

© I & L Logistiek - Elke opdracht is bijzonder. Volledige ontzorging van aanvraag tot factuur.